Sunum Her Şeydir

04-02-2019 15:04
Sunum Her Şeydir

Tatlı Dükkânı mı İşletiyorsunuz?

 

Tatlılara karşı sahip olduğunuz tutkuyu işe yansıtabildiğiniz sürece birbirinden leziz tatlılarla insanların damaklarının şenlenmesine vesile olacak bir iş yapmak -bir tatlı dükkânı işletmek- son derece keyifli olacaktır.

Şerbetliler, sütlüler, pastalar, kurabiyeler, kekler… Tatlı yiyeceklere hayır demek pek çok insan için kolay değil. Bu yüzden tatlı dükkânı işletmek keyifli olduğu kadar, doğru yönetildiğinde, kârlı bir iş. Genel olarak gıda işletmeciliği, yoğunluğu yüksek duygularla sahiplenmeye oldukça müsait bir alan. Özellikle de konu tatlılarsa işin içinde tutku vardır. Üretimde ve/veya hizmette sanatçı hassasiyetiyle düşünmek, davranmak, hissetmek, ilk günkü heyecanı ve hevesi kaybetmemek gerekir.

Sunum, gıda işletmeciliğinde işin "her şeyi”dir. Misafir ağırlama odaklı işletmelerde tadından ve kalitesinden şüphe duymadığınız ürünleri müşterilere, o ürünlere yakışır şekilde sunmak gerekir. Dükkân içi dekorasyondan, masa düzenine, genel temizlikten sunumda kullanılan çatal, kaşık, tabak gibi gereçlerin temizliğine, her detay son derece önemli. Elbette sadece misafir ağırlama odaklı işletmelerde değil, satış ağırlıklı işletmelerde de sunum konusunu atlamak mümkün değil. Ürünü içine yerleştireceğiniz ambalaj ürünlerinin kalitesinden emin misiniz? Kullanacağınız Kuru Pasta Kutusu gibi ambalaj malzemeleri hem şık hem de kullanışlı olmalı. Dayanıklı, ürün için uygun kuru ortamı sağlayacak, lamine edilmiş, yağ geçirmeyen ambalaj malzemelerine yönelmelisiniz. Bunun yanı sıra ambalaj üzerindeki baskı da mühim ayrıntılardan. Baskıda ürün görselleri yer alacaksa profesyonel çekimlerden yardım almanızda fayda var. Canlı renkler ve yüksek çözünürlüklü ilgi çekici bir ürün görseli müşteriyi, satın almaya teşvik edecektir. Bunların yanı sıra gıdayla doğrudan temas halinde olduğu için seçeceğiniz ambalaj ürünlerinin, sağlık için risk içermeyen malzemelerden üretilmiş olmasını mutlaka gözetin.

 

Heves Sermayedir

 

Heyecanı ve hevesi sürekli korumak gerçekten kaliteli ürünler üretmek, standardı yüksek hizmet vermek ve işten keyif alabilmek için olmazsa olmaz. İşinizi büyütmek için yapacağınız en kârlı yatırım hevesinizi arttırmak olacaktır. Gıda işletmeciliğiyse söz konusu, heyecan ve heves konusunda zorlanmak mümkün değil, zira eşsiz tatlar sunan zengin Türk mutfağı, tutkunun yok olmasına izin vermeyecektir. 

Her ayrıntısını hevesle ve titizlikle planladığınız işletmeniz için en iyiler online alışveriş mağazamızda sizi bekliyor. Mağazamızda yapacağınız Kuru Pasta Kutusu Toptan alımlarınızla kaliteyi ucuza mâl edeceksiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.