Hakkımızda

11-02-2023 17:51

 

Fast Food Ambalajı Denince İlk Akla Gelen Çözüm Ortağınız Gizpak Ambalaj Olarak;

Ambalaj sektörüne 20 yılı aşkın bir deneyimden sonra arz talep doğrultusunda Fast Food sektöründe 1000 i aşkın çeşit ile İhracatta ve İç piyasada siz değerli müşterilerimize baskılı ürün hizmeti veren Gizpak Ambalaj, E-ticaret satışı ile ürettiğimiz ürünlerin standart baskılı, baskısız olarak devamlı kendini yenileyerek farklı seçenekleri sunmayı, çeşidi arttırmayı, markanızın paket serviste kalitesini arttıracak çözümler sunmayı, 2013 Yılında Başladığımız e-ticaret satışımızla ilerletmekteyiz. Müşterilerimiz arasında kurduğumuz bağ, güven duygusuyla daima en iyi fiyatı bol çeşidi uygun fiyata sunmayı kendimize borç sayarak ilerlemeye ve büyümeye devam ediyoruz. 3000m2 kapalı alanda hizmet verip ürün stok ve kalitesinden ödün vermiyoruz.  

ambalajurunleri.net sektöründe sizler sayesinde söz sahibi bir marka olmuştur. Bir çok baskılı ambalaj ürünü çeşidini bulabileceğiniz tek adrestir.

Ambalaj tüm fast food ve restaurant gibi gıda sektörlerinin markasını temsil ettiği bir araçtır. Ambalaj reklamı markalaşmanın en önemli unsurlarındandır. Fast food ve restaurant gibi gıda sektöründe kullanılan ambalaj ürünleri; Ambalaj kağıdı, kese kağıdı, kağıt çanta, kağıt poşet pasta kutuları ve baklava kutusu ve pizza kutusu gibi çeşitleri yanı sıra ambalajın hitap ettiği sektör çok geniş bir yelpazeye sahiptir. 

Kağıt Ambalaj Ürünlerimiz

Kese kağıdı, pencereli kese kağıdı, körüklü körüksüz kağıt poşet çeşitleri Ambalaj kağıtları, kasap kağıtları ve meyve sebze ambalajları ve tavuk poşeti Fast food ambalajları, dürüm kağıdı, hamburger poşeti, döner kağıdı, cips kesesi v. b

Kutu Çeşitlerimiz

Hamburger Kutusu, Nugget Kutusu, Cips Kutusu, Hod Dog Kutusu, Kumpir Kutusu,  Baklava kutusu, kuru pasta kutusu, lokum kutuları ve tüm tatlı kutuları. Pizza kutusu, popcorn kutusu ve tüm fast food kutuları.

Kağıt Çanta Çeşitlerimiz

Saplı sapsız kağıt çanta, büküm saplı kağıt çanta, ip saplı kağıt çanta beyaz kraf ve kahverengi kraft kağıt çanta çeşitlerimiz. ve daha fazlası

Türkiye'nin neresinde olursanız olun online alışveriş sitemizle perakende ürün almanız mümkün Kapınıza kadar ürün teslimatı hizmeti sunmaktadır.


Not: Toptancımız, Bayimiz Olmak İçin, Toplu Alım İçin Lütfen İletişime Geçin
EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ
info@ambalajurunleri.net



 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.