Sağlıklı ve Pratik Kullanım İçin Karton Bardaklar

31-12-2018 15:36
Sağlıklı ve Pratik Kullanım İçin Karton Bardaklar

Karton Bardaklar

 

Kafe ve pastane gibi işletmeler için bardaklar, en önemli girdilerden biridir. Özellikle pastaneler, seyahat firmaları ve lüks standartlarda hizmet sunulmayan, self servis usulüyle çalışan kafelerde çok ihtiyaç duyulan bardakların pratik kullanım imkânı veriyor olması gerekir. Bu sebeple bu tür işletmeler ve ofis, okul kantini gibi yerlerde bardak ihtiyacı genellikle kullan at bardaklarla karşılanır.

Tek kullanımlık ürünlerde malzemenin cinsi dayanıklılık, ekonomiklik ve sağlık açılarından büyük önem taşımaktadır. Pratik kullanıma öncelik verirken özellikle sağlığın göz ardı edilmemesi gerekir. Yiyecek ve içecekle doğrudan temas halinde olan bardak, tabak gibi malzemelerin üretiminde kullanılan materyal, insan sağlığına zarar verici kimyasallar içermemeli. Bu açıdan değerlendirildiğinde Toptan Karton Bardak, tek kullanımlık bardak çeşitleri arasında en sağlıklı alternatiftir. Plastik ve köpük bardakların sağlık bakımından yarattıkları risklere karşı, doğal bir madde olan selülozdan elde edilen karton bardaklar kullanılabilir. Özellikle sıcak içecekler söz konusuyken bardağın türü büyük önem taşıyor. Plastik gibi materyallerin içeriğinde yer alan maddeler yüksek sıcaklığın etkisiyle içeceğe karışır. Sık sık plastik malzemelerin içinde sıcak yiyecek ve içecek tüketmek kanser riskini ciddi boyutlarda arttırmaktadır.

 

Sağlıklı, Pratik, Dayanıklı, Doğaya Dost, Ekonomik

 

Karton bardaklar birçok açıdan işletmeniz için en doğru seçim olacaktır. Doğal bir malzeme olan karton insan sağlığına hiçbir zararlı etkide bulunmadığı gibi çevreye de dost. Plastiğin doğada çözünmesi yüzyıllar alır ve çözünmeyle ortaya çıkan toksik maddeler çevreye büyük zarar verir. Ekosistemin dengesini olumsuz etkileyecek hiçbir zararlı madde içermeyen karton, doğada kısa süre içinde tamamen çözünür. Son yıllarda çevre bilincinin tüketicilerde ve üreticilerde yükselmesiyle birlikte karton bardak gibi doğaya saygılı çözümler popüler hale gelmiş durumda.

Karton bardaklar reklam aracı olarak iş görebilir. Üzerine kolayca baskı yapılabildiği için bu ürünler genellikle üstünde işletme adı ve/veya marka logosu basılı halde tercih edilmektedir. Baskılı Karton Bardak yarattığı kurumsal havayla müşterileriniz üzerinde olumlu etki bırakacaktır.

Karton bardak seçimini kaliteli ürünlerden yana yaptığınız takdirde sızdırma problemi yaşamazsınız. Ayrıca ekonomik olan karton bardak için maliyeti düşük, yarattığı değer büyük seçim diyebiliriz.

 

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.