Sağlam ve Şık Şişe Poşetleri

Sağlam ve Şık Şişe Poşetleri

Şişe Poşetleri

 

Amaca uygun ambalaj ürünü seçmek iş sürecini oluşturan diğer basamaklar kadar önemli. Müşteriye ürünlerini içinde sunduğunuz ambalaj ürünleri, müşteriyle dolaylı olarak iletişim kurmanızı sağlayan iletişim araçlarıdır bir bakıma. Doğru ürünler seçtiğiniz takdirde müşteriye güçlü ve olumlu mesajlar aktarabilirsiniz. Kullandığınız ambalaj ürünleriyle etkili ve olumlu mesaj iletebilmek için ambalaj ürünleri seçiminde üç noktaya dikkat etmenizde fayda var:

-          Amaca uygunluk,

-          Kalite,

-          Estetik

Bu açıdan bakıldığında üstlendiği işlevi gereği gibi yerine getiren ambalaj ürünlerinin uzun vadede işletme değerini yükselteceğini söyleyebiliriz. Olumlu etkinin bir unsuru olan amaca uygunluk ambalaj ürününün işlevini yerine getirebilecek fiziksel yapıya sahip olması anlamına geliyor. Özellikle boyut ve şekil açısından, ambalaj ürünü fonksiyonel olmalı.

Uzun şişeler içinde içecek satışı yapan işletmelerde bu şişeler, özel poşetlerin kullanımını zorunlu kılar. Alkol satışı gerçekleştiren işletmelerde kullanılan Şarap Poşeti çeşitleri, şişe boyutu dikkate alınarak tasarlanmıştır.

Dayanıklılık ve özellikle gıdalarla temas eden ambalaj ürünlerinde sağlığa zararlı kimyasal içermemek, ambalaj ürünlerinde yüksek kaliteyi oluşturan iki önemli etken. Poşet ve çanta gibi ambalaj ürünlerinde kaliteye ve amaca uygun tasarıma ek olarak şık bir görüntü, müşteriler zihninde olumlu etki bırakmanın diğer koşulu. 

 

Hem Kullanışlı Hem Şık

 

Şeklinden dolayı sık kullanılan standart poşetlerde taşınmaya uygun olmayan şişeler için özel poşetler kullanmalısınız. Şişelerin boyuna uyum sağlayacak şekilde uzun ve taşıma esnasında şişenin yana devrilmeyip dik konumda kalabilmesi için dar olan Şişe Poşetleri, şişe taşımaya son derece elverişli.

Söz konusu içinde sıvı taşıyan ağır cam şişeler olunca poşetin sağlamlığı oldukça önemli hale geliyor. Dayanıklı materyal kullanımının elzem olduğu şişe poşetleri için kraft kâğıt uygun bir malzemedir. Kalın ve sağlam olan kraft kâğıtlar aynı zamanda şık bir görüntüye sahip. Özellikle şarap gibi içecekler için poşetlerin şık olması ayrı bir önem arz ediyor. Genellikle özel günler, durumlar, organizasyonlar için satın alınan şişeler, bu özel ortamlara konseptle uyumlu özel ve şık poşetlerin içinde taşınmalı. Yaldızlı şişe poşetlerinin bu tip durumlarda müşterilerinizi fazlasıyla memnun edeceğinden hiç şüpheniz olmasın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.