Kraft Çantalar İşletmeniz İçin Değer Üretiyor

28-01-2019 17:34
Kraft Çantalar İşletmeniz İçin Değer Üretiyor

Toptan Kraft Çanta

 

İşletmelerde kullanılan girdileri "işlevlerini yerine getirenler” ve "ilave değer üretenler” olarak ikiye ayırabiliriz. Üstlendiği işlevi yerine getirerek beklenen sonucu sağlayan girdiler, sadece işlevlerini yerine getirenlerdir. Bunların yanı sıra işletmelerde ek değer üreterek beklenenden daha fazlasını getiren girdiler de söz konusu. Kraft ambalaj ürünleri bunlardan biri. Sunduğu pek çok avantaj sebebiyle kraft çantalar günümüzün en popüler ambalaj ürünlerinden. Kraft kâğıdından üretilen Toptan Kraft Çanta çeşitleri, kendisinden beklenen sonucun daha fazlasını sunmasıyla dikkat çekiyor.

Grafik tasarımcılığı, mimarlık gibi meslekleri icra edenlerin üstüne çizim yapmadan kullandıkları kraft kâğıdıyla bugün pek çok yerde karşılaşıyoruz. Bazen bir hediye paketini saran kâğıt olarak, bazen kartvizit olarak, bazen satın aldığımız ürünü içinde taşıyan çanta olarak vs. karşımıza çıkan kraft ladin, çam, köknar gibi uzun lifli ve yumuşak odunlu ağaçlardan elde edilir. Piyasada kahverengi ve beyaz olmak üzere iki farklı renkte kraft kâğıt bulmak mümkün.

 

Neden Kraft?

 

Kraft kâğıttan üretilen ambalaj ürünlerini tercih edilir kılan özelliklerin başında şık görünüşleri geliyor. Kendine özgü dokusu ve parlaklığıyla kraft kâğıt, hiçbir ekstra süslemeye gerek bırakmadan orijinal haliyle yeterince göz alıcıdır.

Üzerinde kolayca baskı yapılabilir olması, kraft kâğıttan üretilen çantaları ayrıcalıklı kılan özelliklerden bir diğeri. Baskı avantajından yararlanmaya olanak tanıyan Toptan Kraft Poşet ve çantalar reklam aracı olarak da iş görür. Bu şık çantaları müşteriler alışveriş sonrasında da kullanmaya eğilimlidir. Naylondan üretilmiş poşet ve çantalar gibi sadece içinde nesne taşımaya yarayan araçlar olarak görülmedikleri için müşterileriniz, sokakta ya da alışveriş merkezinin içinde bu şık çantalarla gezinmekten gocunmayacak, çantaya ihtiyaç duydukça sizden elde ettikleri bu çantaları kullanacaklardır. Üzerinde marka logosu, işletme adı, ürün görselleri gibi baskılar bulunan çantaları gittikleri her yere götüren müşterileriniz, bu yolla etkili bir reklam gerçekleştirmiş olacaktır.

Kraft kâğıdın en belirgin özelliklerinden biri dayanıklı oluşu. Yüksek mukavemetli yapıları, onları çanta üretiminde kullanılmaya son derece elverişli kılıyor.

Tüm bunların yanı sıra kraft çanta, çevre bilinci taşıyan üretici ve tüketiciler için geri dönüşümünün mümkün oluşu ve kanserojen madde içermemesiyle de tercih ediliyor. Özellikle gıda işletmelerinde yiyeceklerle doğrudan temas eden ambalajların kraft kâğıttan üretilmiş olması büyük önem taşıyor.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.