Kız Bebeklere Özel Ayıcıklı Kek Kalıpları

23-10-2018 16:01
Kız Bebeklere Özel Ayıcıklı Kek Kalıpları

Kız Bebeklere Özel Ayıcıklı Kek Kalıpları

 

Kız Bebekler İçin En Şirin Kalıplar

 

Günümüz hediyelik eşyaları ve ikramlıklar son derece şirin bir hal almış durumda. Hepsi ayrı güzel ve sevimli kız bebek modelli kek kalıbı çeşitlerinin birbirinden hoş örneklerine sizler de bayılacaksınız. Özellikle silikon kalıpların yiyecekler dünyasına girmesi ile birlikte son derece şirin kek ve şekerlemeler hazırlanmaktadır. Bebeğinizin günlük hayatta kullandığı tüm eşyaları bu kalıplar üzerinde şekillendirerek sevdiklerinize sürprizlerle dolu yiyecek sepetleri hazırlayabilirsiniz. Ayrıca miniklerin dünyaya gözünü ilk açtığı andan itibaren, diş çıkarma ve yaş günü kutlamaları gibi özel zamanlarında kullanacağınız bu kalıplar sayesinde dikkat çekici atıştırmalıklar pişirebilirsiniz.

 

Kalıplar erkek ve kız çocuklar için ayrı ayrı renkler ve tasarımlarla süslenmektedir. Daha çok pembe krem renginden oluşan kız bebek kalıpları ile yapabileceğiniz pek çok sunum vardır. Bunlar arasında; ayıcık, bebeğin ismini yazabileceğiniz harfler, yaş günleri için rakam, hediyelik toplu iğne figürleri, zıbın, emzik, bebek arabası gibi bebeğiniz için kullandığınız oyuncak ve eşyalar sayılabilir. Ayrıca oyuncak bebek ve minik ayak izleri ve minik pembe ayakkabılar da bu kalıpların sevilen örnekleri arasında yer almaktadır.

 

Özellikle doğum günü organizasyonlarında kullanılan kız bebek kalıbı örnekleri birbirinden sevimli pasta süsü örnekleri ile bizleri karşılar.

 

Online Kız Bebek Kalıbı Alışverişi

 

 

İnternetten yapacağınız Kek Kalıbı modellerinde hayal gücünün sınırların zorlayan tasarımcıların en sevimli ve farklı fikirlerini web sitemiz kanalıyla sizlerle buluşturuyoruz. Hepsi ayrı güze özel kalıpları tek ek satın alabilirsiniz. Birden fazla objenin bir arada bulunduğu çoklu kalıpları da sitemizden temin edebilirsiniz. Organizasyonlarınıza renk katacak sevimli fikirler ile hem kendinizi hem de sevdiklerinize eğlendirirken, bugünlerin anısına miniklere ileride anlatabileceğiniz hoş anılar elde edebilirsiniz.

 

Türkiye'nin her yerinden bize ulaşarak kek kalıbısiparişi verebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz orijinaldir ve zararlı kimyasal içermezler. Kalıpları sizden istenilen kullanım ve temizleme talimatlarına uygun olarak kullanmanız halinde uzun ömürlü bir kullanım elde edersiniz. Uygulanması ve kullanması çok patik olan bu kalıpların temizlenmesi de son derece basittir. Ürün siparişi, merak ettiğiniz konular ile alakalı bilgiler, yeni gelenler ve daha fazlası için mevcut web sitemize üyelik oluşturabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.