İdeal Ambalaj Malzemesi Olarak Kese Kağıtları

03-12-2018 16:47
İdeal Ambalaj Malzemesi Olarak Kese Kağıtları

Kese Kâğıdı

 

Özellikle gıda işletmelerinde ihtiyaç duyulan Kese Kağıdı, ürünleri nihai müşteriye ulaştırırken kullanılacak en ideal ambalaj malzemelerindendir. Kese kâğıtlarını ideal ambalaj malzemesi yapan özelliklerin başında, sağlık için zararlı herhangi bir kimyasal madde içermiyor oluşu gelmektedir. Naylondan imal edilen ambalaj ürünleri kullanım sırasında temas ettiği besinlere ve insan vücuduna, doğada atık durumunda bulunurken ise çevreye ciddi boyutlarda zarar veren malzemelerdir. Genellikle atık plastik malzemelerin ikincil kullanımından ve bir petrol türevi olan polietilenden üretilen naylon, içerdiği kanserojen maddelerle insan sağlığı için büyük tehlike teşkil etmektedir. Doğada çözünmeleri yaklaşık 1000 yılı bulan naylon malzemeler aslında hiçbir zaman tam anlamıyla yok olmaz, mikro parçacıklar halinde varlık gösterip çevreye zarar vermeye devam eder. Tamamen doğal olan kese kâğıtları, zararlı naylon ambalaj malzemelerine getirilecek en iyi alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

 Kese Kâğıdı

Her İhtiyaç İçin Farklı Kese Kâğıdı Çeşidi

 

Kese Kâğıdı Toptan alımlarınızı sanal mağazamızdan gerçekleştirebilir, ihtiyacınıza en uygun kese kâğıdı çeşidiyle müşterilerinize hizmet verebilirsiniz. Uzun elyaflı selülozdan üretilen dayanıklı kraft kâğıdından imal edilen kese kâğıtları yüksek mukavemetleriyle sebebiyle manavlarda, marketlerde ve benzeri işletmelerde kullanıma uygundur. Kraft kese kâğıtları farklı ebatlarda, baskılı ve baskısız çeşitlere sahiptir. Yağlı kese kâğıtları yağ geçirmez yapılarından dolayı yağlı gıdalarla doğrudan temas edebilir. Pastaneler ve fast food işletmeleri yağlı kese kâğıtlarının en çok tercih edildiği işletmelerdir. Sarıya çalan krem rengine sahip şamua kraft kese kâğıtları da tercih edebileceğiniz ambalaj ürünlerinden biri. Kendinden renkli, pürüzsüz bir dokuya sahip şamua kâğıtları da yağa karşı dayanıklı olmalarıyla öne çıkıyor. İçindeki ürünü gösteren pencereli kese kâğıtları farklı tasarımlarıyla dikkat çeken ambalaj ürünlerinden. Pencereli kese kâğıtları fırınlar, pastaneler ve fast food işletmeleri başta olmak üzere gıda sektöründeki birçok işletmede kullanım için idealdir. Pencereli çeşitler istenilen kâğıt çeşidinden, istenilen renkte, baskılı ya da baskısız olarak üretilebilmektedir. Üzerinde Ramazan ayına özel baskılar bulunan, yılın bu özel döneminde fırınlarda ve marketlerde fark yaratacak Ramazan pide poşetleri ise müşterilerinizin yüzünde gülümseme oluşturacaktır.

 

İşletmeniz İçin En uygun Çözümler

 

Kullanışlı, hijyenik ve doğa dostu kese kağıtları kullanarak insan sağlığına ve doğaya zarar vermeden faaliyetlerinizi yürütmeniz müşterilerinizin zihninde olumlu bir algı yaratmayı da sağlayacak. İhtiyacınızı karşılayacak kese kâğıdı çeşitleri ve Kese Kağıdı Fiyatları bilgisine sanal mağazamızdan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.