Etkili Bir Reklam Aracı Olarak Amerikan Servisi

21-01-2019 16:56
Etkili Bir Reklam Aracı Olarak Amerikan Servisi

Baskılı Amerikan Servisi

 

Son yıllarda evlerde de sık sık kullanılan Amerikan servisinin evlerde hızla yaygınlaşmasını sağlayan ve onları işletmeler için vazgeçilmez kılan birkaç unsurdan bahsedilebilir. Her şeyden önce bu ürünler, oluşturdukları düzenli ve şık görünümle sunuma ayrıcalık katıyor. Yapılan araştırmalar görüntülerin insan algısı üzerindeki etkisinin hayli büyük olduğunu ortaya çıkarmakta. Yemeğin algılanan tadı üzerinde sunum şeklinin, sunumdaki genel görüntünün de etkisi söz konusu. Şık bir Amerikan servisi kullanmak, sunumu etkili hale getirmenin en kolay yollarından biri.

Amerikan servisi sadece estetik kaygılarla kullanılmıyor. Masanın kirlenmesini önleyen Amerikan servislerin tek kullanımlık çeşitleri özellikle işletmelerde, boşalan masaların pratik şekilde toparlanmasına imkân tanıyor. Bu, zamandan ve emekten tasarruf anlamına gelmekte ve restoran, cafe gibi işletmelerde müşteri yoğunluğunun olduğu anlarda büyük kolaylık sağlamakta.

Tüm bunların yanı sıra Amerikan servisi işletmeler için reklam işlevini de üstlenmekte. Baskılı Amerikan Servisi, üzerinde yer alacak görseller ve yazılarla müşterilerinize reklamınızı yapabilir.

 

Hem Sunum Hem Reklam

 

Reklamın etkili olması, hedef kitlenin algı alanına yeterli sıklıkla girmekle mümkündür. Kişinin bilinçli olarak farkında olmadığı görseller, yazılar vs. bilinçaltı tarafından algılanır ve burada depolanır. Bilinçaltındaki bu veriler kişinin tercihlerini ve davranışlarını büyük ölçüde etkiler. Yemeği yediği süre boyunca üzerinde işletme adının basılı olduğu Amerikan servisi kullanan müşteriniz, bilinçli olarak servis üzerindeki görselleri ve yazıları incelemese de, bilinçaltı bunları algılayacak ve kaydedecektir. Bu, işletmenin akılda kalması ve alışıldık hale gelmesine yardımcı olarak, bir dahaki sefere müşterinin yine aynı yeri tercih etme ihtimalini yükseltecektir.

Baskılı Amerikan servisi işletmenizin reklamını yapabileceği gibi ürünlerinizin reklamını da yapabilir. Yeni çıkan ürünlerinizin ilgi çekici görsellerinin yer aldığı Amerikan servisi, müşterilerinizi bu ürünleri denemeye teşvik edebilir. Etkili bir Amerikan servisi tasarımı için bol yazı ve görselden yani fazla detaydan kaçınılmalı. İşletme adı ya da marka logosu baskısı yapılacaksa renklerin canlı olmasına özen göstermek gerekir. Amerikan servisi üzerinde ürün görselleri yer alacaksa fotoğrafların profesyonel şekilde çekilmiş olması önem taşıyor.

Baskılı Amerikan Servisi Toptan alımlarınızla sunumlarınız, müşterileriniz üzerinde olumlu etki bırakmanın ve reklamınızı yapmanın bir aracı haline gelecek.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.