Eğlenceli Ve Renkli Mısır Kutuları

23-10-2018 16:18
Eğlenceli Ve Renkli Mısır Kutuları

Eğlenceli Ve Renkli Mısır Kutuları

 

Eğlence kültürünün yaygınlaşmasıyla ihtiyaç haline gelen renkli Mısır Kutusu çeşitleri, farklı boylarda ve renklerde temin edilebilir. Baskısız kutuların yanı sıra kurumsal renk, logo ve yazılarla hazırlanacak modeller eşliğinde tüketimin daha keyifli ve eğlenceli hale gelmesi sağlanabilir.

 

Sunumlarınızı Daha Eğlenceli Bir Hale Getirebilirsiniz

 

 

Dikdörtgen tabanlı mısır kutuları, 4 farklı renkte baskıyla ihtiyaca özel bir hale bürünebilir. Kolay doldurulma ve kullanım konforu sağlayan ürünler, gıdayla temasa uygun kaliteli malzemeler eşliğinde hijyenik şartlar halinde üretilir. Fast food markalarından sinemalara, pastanelerden organizasyon şirketlerine kadar pek çok farklı alanda kullanılabilen karton kutular hem sunum şıklığı hem de pratik bir temizlik imkanı sunar.

 

Standart ya da renklendirilmiş mısır patlaklarını içine doldurarak satış konusunda özendirici bir görünüm elde etmek isteyenler online sipariş kolaylığıyla istedikleri boyda ürüne kısa sürede sahip olabilirler. Akla gelen her türlü kağıt tüketim malzemesini istenen boy ve dizaynda üretebilme becerisine sahip olan firmamız, sunduğu online sipariş imkanıyla kaliteli ürünün tüm Türkiye'ye ulaşmasını sağlar.

 

Sisteme üye olan kullanıcılar işlemlerini güvenli bir şekilde tamamlayarak kargo takibini de anlık olarak yapabilirler. Günlük hayatın daha konforlu bir şekilde geçmesi ve hazırlanan gıdaların özelliklerini kaybetmeden taşınabilir olmasını sağlayan ürünler ile siz de beslenmenizi düzene sokabilir veya misafirlerinizi özel sunumlarla ağırlayabilirsiniz.

 

Kullan-At Kutularla Sağlıklı İkramlar

 

 

Kullan-at ürünler son dönemlerde gıda sektörünün en çok tercih ettiği ambalaj ürünleri arasında gösterilebilir. Hazırlanan hızlı tüketim ürünlerinin kolay taşınabilmesinin yanı sıra muhafazasını da sağlayan kutular ile kurumsal reklam ve tanıtım çalışmaları da gerçekleştirilebilir. İstenen ölçüde, renk ve baskıda hazırlanabilen Mısır Kutusu modellerine; ücretsiz kargo, kapıda ödeme kolaylığı, orijinal ürün garantisi ve kolay iade ya da değişim imkanıyla sahip olabilirsiniz.

 

Kişiye veya kuruma özel olarak hazırlanan renk ve baskı seçenekleri belirlenen temaya uygun olarak kısa sürede tamamlanarak sevke hazır hale getirilir. Hayalinizdeki sofraları kurmadan önce ürünlerimize göz atabilir ve yaratıcılığınızı devreye sokabilirsiniz. Benzer ürünleri, farklı boyları veya sipariş vermek istediğiniz adedi girerek sadece size özel olarak hazırlanan fiyat teklifini değerlendirmeye alabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.