Pratik ve Hijyenik Kullan At Masa Örtüleri

24-12-2018 15:51
Pratik ve Hijyenik Kullan At Masa Örtüleri

Kullan At Masa Örtüsü

 

Tekrar kullanım durumu söz konusu olmadığı için yıkanmayan, bu sebeple de yeterince temizlenmeden yeniden kullanma riski taşımayan kullan at ürünler bu açıdan hijyenik seçeneklerdir. Özellikle iş yeri gibi birden çok insanın birlikte bulunduğu ortamlarda mutfak ürünlerinin tek kullanımlık olması sağlık sorunu oluşturabilecek hijyen kuralı ihlallerinin önüne geçer.

Kullan-at ürünler hijyenik oldukları kadar pratiktir ve asıl kullanım nedeni de bu özelikleridir. Yıkama gerektirmedikleri için kullanımdan sonra ürünlerin temizlenmesi için vakit ayırma ve emek harcama zahmetini yaratmazlar.

İş yeri ve yemekhane gibi yerlerde günlük kullanımda, evlerde ise özellikle kalabalık davetlerin verildiği zaman ihtiyaç duyulan Kullan At Masa Örtüsü, lekelenmeyi sorun olmaktan çıkarıyor. Kalabalığın iştirak ettiği sofralarda örtü üzerine yiyecek ve içecek dökülme ihtimali oldukça fazladır. Kullan at masa örtüleri, kullanımdan sonra atılacağı için lekelememe stresini ortadan kaldırıp hareket özgürlüğü veriyor diyebiliriz.

 

Kullanışlı ve Şık Tek Kullanımlık Masa Örtüleri

 

Piyasada renk ve desen açısından oldukça fazla çeşitte tek kullanımlık masa örtüleri mevcut. İş yerlerinde kullanılacak kullan-at masa örtülerinin üzerine işletme adı, marka logosu basımı yaptırmak da mümkün olabilmektedir. Bu ürünler genellikle selüloz ve polietilen materyalleri kullanılarak üretilir. İki katmanlı olan kullan at masa örtülerinde alt katman polietilenden, üst katman %100 selüloz kâğıttan üretilir. Yarı geçirgen ve esnek olan polietilen neme karşı dayanıklıdır ve oldukça düşük maliyetli bir malzemedir. Polietilen ve selüloz gibi ucuz hammaddelerle üretiliyor olmasından dolayı tek kullanımlık masa örtüleri ekonomiktir. Bunun yanı sıra plastik özellik göstermeyen polietilen ve doğal bir hammadde olan selüloz doğada hızlı şekilde, kolayca ve tamamen çözünebildiği için Kullan At Masa Örtüsü, çevre dostudur.

Eşit aralıklarla yan yana dizilmiş eşit çaplı deliklerden oluşan perfore yapıya sahip olduğu için bu ürünler istenilen bölümden kolayca koparılabilir. Böylece ürünün sadece ihtiyaç duyulan büyüklükte kullanılması sağlanarak israfın önüne geçilir.

Sıvı geçirmiyor oluşu tek kullanımlık masa örtülerini kullanışlı yapan en önemli özelliklerden biri. Sıvı dökülmesi durumunda alttaki zemin temiz kalacağı için temizlik gereği ortaya çıkmayacaktır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.